Live video productie & video streaming

Turkenburg Media heeft uitgebreide ervaring met live productie op evenementen en voor online bijeenkomsten.

Wij verzorgen personeel, apparatuur en regie. Daarnaast hebben wij de kennis en kunde in huis om de benodigde content produceren als het gaat om visuals, animaties, video opnames.

Voor online, hybride of live bijeenkomsten kunnen wij op locatie een set opbouwen waar we met een multicam setup met professioneel licht en geluid een productie van de hoogste kwaliteit neer zetten.

Wij hebben alle benodigde apparatuur in huis voor complexe online bijeenkomsten en een team van av professionals waarmee wij samen werken om de producties vlekkeloos te laten verlopen.

Bij live events werken wij ook vaak samen met av leveranciers waarbij wij er voor zorgen dat de integratie met online vlekkeloos verloopt.

Wat maakt een online event succesvol?

De organisatie van een hybride of online event kent een aantal overeenkomsten met live events, maar vereist een andere aanpak. Om een onvergetelijke digitale event experience te creƫren, is het belangrijk om op een andere manier naar de inhoud en organisatie te kijken.

Belangrijke onderdelen zijn de programmering, interactie, fun, verbinding en technische perfectie.

Om deze uitdaging voor onze klanten op de juiste manier aan te gaan heeft Turkenburg Media de handen ineen geslagen met organisatie bureau Novytijd onder de naam LiveProductie.nl

bezoek onze website om meer te lezen over hoe wij van a tot z een online event of webinar neer kunnen zetten.

Of lees meer over de webinars die wij kunnen produceren vanuit onze studio in Nieuwegein, Utrecht.